Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Startaj Hrvatska

Ostvari svoj hrvatski san: Prijavi se na drugu sezonu projekta koji podupire poduzetnike i startupove

Startaj Hrvatska
Startaj Hrvatska Foto: Nova TV
Ako ste oduvijek sanjali o tome da svoje proizvode ili inovacije stavite na police velikog trgovačkog lanca poput SPAR Hrvatska, vrijeme je da taj san pretvorite u stvarnost. Potrebni su vam tek ideja, hrabrost i odlučnost jer prijave za drugu sezonu projekta Startaj Hrvatska već su počele. Ne propustite tu sjajnu priliku!

Startaj Hrvatska veliki je projekt Nove TV i SPAR Hrvatska koji potiče nadu u bolje sutra, a cilj mu je pomoći poduzetnicima i startupovima s dobrom i inovativnom idejom da plasiraju svoje proizvode na police jednog od najvećih hrvatskih maloprodajnih lanaca. Nakon što je projekt u 2020. godini, koja je bila iznimno zahtjevna, promijenio živote osmero poduzetnika, podigao njihovo poslovanje na višu razinu i omogućio ostvarenje njihova hrvatskog sna, spremni smo za nove kandidate.

Pročitajte i ovo Spara je trajni kolač s rokom trajanja od 75 dana Startaj Hrvatska Jeste li ih isprobali? Četiri hrvatska proizvoda koja imaju svijetlu budućnost Svojom Batelom kupce je pokušala osvojiti Diana Prpić Startaj Hrvatska Utrka za titulu HIT proizvoda: Pogledajte kako su se kandidati iz Startaj Hrvatska snašli u ulozi prodavača

Priče iz prošlogodišnje sezone dokazale su da nije bitno koliko je vaše poslovanje malo ili veliko, opremljeno ili improvizirano, važno je koliko ste spremni dati sebe u projekt kako biste svoj proizvod ili inovaciju doveli do toga da postane HIT proizvod 2021. godine.

Prvi hrvatski HIT proizvod je Zorina mast, proizvod poduzetnika Gorana Čipčića koji je oduševio kupce. Zahvaljujući projektu ''Startaj Hrvatska'' mladi student ekonomije Goran Čipčić uspio je pokrenuti svoj startup i pripremiti Zorinu mast za police velikog trgovačkog lanca. Počeci su bili izazovni, no SPAR Hrvatska Goranu je uvelike pomogao sa stručnim savjetima u definiranju potrebne dokumentacije za otvaranje obrta, uspostavljanju procesa proizvodnje te kontroli kvalitete kako bi proizvod prošao sve analize i dobio potrebne certifikate. Također, uz pomoć partnera u projektu Goran je naučio i kako odabrati i napraviti odgovarajuću ambalažu, što proizvod mora imati da bi zadovoljio sve zakonske regulative te kako voditi poslovanje uz dostavnice, otpremnice i fakture. Goran je s proglašenjem HIT proizvoda dobio ugovor na dvije godine, posebnu promociju te proširenje prodaje na sve SPAR i INTERSPAR trgovine diljem Hrvatske.

Startaj Hrvatska Goran Čipčić pobjednik je prve sezone Startaj Hrvatska (Foto: Nova TV)

I ostali su kandidati Diana Prpić, Tijana Božović Galjanić, Mary Novosel, Jasna Karavanić, Bernarda Storjak i Donat Rupčić te Martina Završki, Ivana Perić i Deana Miletić dobili nevjerojatnu priliku podignuti svoje poslovanje na višu razinu i postaviti svoje proizvode Batelu, Superheraw, Shapello, Jaggety, Ghee, Špajz i Sparu na police SPAR-a i predstavili se kupcima. Njihova poduzetnička priča tek je započela s finalom sezone, kada su svi poduzetnici potpisali ugovor sa SPAR-om.

Startaj Hrvatska Kandidati prve sezone Startaj Hrvatska (Foto: Nova TV)

I dok se osam proizvoda prodaje diljem zemlje, u tijeku je potraga Nove TV i SPAR-a Hrvatska za novim poduzetničkim snagama i novim proizvodima.

Prijavite se u novu sezonu projekta ''Startaj Hrvatska'' na novatv.hr/prijava ako maštate ili razmišljate o tome da se i vaš proizvod jednoga dana nađe na policama SPAR-a Hrvatska! Neka vaš proizvod pronađe put do polica 117 SPAR i INRESPAR trgovina u projektu koji je dokazao kako je sve moguće. Sve o prvoj sezoni pročitajte na stranici Startaj Hrvatska.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom SPAR Hrvatska po najvišim profesionalnim standardima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene