Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija traži počinitelja

Ostali su bez svega i trebaju vašu pomoć! Zapalili su im kuću dok je u njoj bilo jedanaestero djece: "Ne znamo gdje ćemo spavati"

Zapaljena kuća u Sisku
Zapaljena kuća u Sisku DNEVNIK.HR
Aktualno Galerija Zapaljena kuća u Sisku Zapaljena kuća u Sisku Foto: DNEVNIK.HR Zapaljena kuća u Sisku - 5 Zapaljena kuća u Sisku - 5 Foto: DNEVNIK.HR Zapaljena kuća u Sisku - 4 Zapaljena kuća u Sisku - 4 Foto: DNEVNIK.HR Zapaljena kuća u Sisku - 3 Zapaljena kuća u Sisku - 3 Foto: DNEVNIK.HR +3 Zapaljena kuća u Sisku - 2 Galerija 1/8 >>
Obitelji iz Siska izgorjela je kuća. Požar je podmetnut, a tragedija je izbjegnuta jer su roditelji na vrijeme spasili jedanaestero djece koja su bila u kući.

"Cijela je kuća izgorjela, djeca su bila u kući i roditelji su ih spašavali. Sada ne znamo gdje će spavati i što će se dalje dogoditi", rekao nam je Stanoje Nikolić. On je brat čovjeka čija je kuća izgorjela. 

U kući je bilo jedanaestero djece. 

Sve se dogodilo u nedjelju oko 21 navečer, a o svemu se oglasila policija. 

"Jučer, 17. ožujka oko 21 sat u Ulici Josipa Kraša u Sisku zasad nepoznati počinitelj, ušavši u otključanu kuću 38-godišnjeg vlasnika, izazvao je požar koji se proširio na drvenu stropnu konstrukciju i krovište.

Pripadnici JVP-a Grada Siska ugasili su požar i u ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.

Mjesto događaja osigurali su policijski službenici te je u jutarnjim satima u suradnji s inspektorom za zaštitu od požara ove Policijske uprave obavljen očevid.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje na utvrđivanju okolnosti ovog događaja", priopćila je sisačka policija. 

Pročitajte i ovo Ustavni sud o Zoranu Milanoviću Parlamentarni izbori 2024. Ustavni sud upozorio Milanovića i SDP: ''Možemo poništiti izbore''

Stanoje nam je rekao da se muškarac koji je došao i zapalio kuću zove Drago. Kuću je navodno zapalio zbog svađe između dviju obitelji u koju je bio umiješan njegov sin. 

U kući koja je zapaljena bila su djeca u dobi od 11 do 20 godina. 

"Došla je socijalna radnica. Centar je nudio socijalnu pomoć, ali to je sve jednokratno. Ne znamo gdje ćemo spavati. Treba nam pomoć. 

Taj čovjek, naravno, negira da je zapalio kuću, ali vidjela ga je moja nećakinja", rekao nam je Stanoje. 

Obitelji možete pomoći uplatom na ime i prezime STANOJE NIKOLIĆ, IBAN HR8124020063211844722

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene