Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prepucavanje se nastavlja

Butković objavio video o Milanoviću: "Zahvaljujući članu tvoje stranke razotkriven si kao najobičniji lažljivac"

Oleg Butković se ponovo oglasio s porukom za Zorana Milanovića.

Ministar Oleg Butković ponovo se oglasio na Facebooku da bi poslao poruku predsjedniku Zoranu Milanoviću.

"Dobro jutro Zorane, u nedjelju si nam pokvario obiteljski ručak najavljujući moje hapšenje jer sam navodno izgradio lukobran u Povilama, gdje moj otac ima restoran. Zahvaljujući županu Zlatku Komadini, članu tvoje stranke, jučer si razotkriven kao najobičniji lažljivac. Je li te bar malo sram?", rekao je te objavio video koji počinje s, kako tvrdi ministar, Milanovićevim lažima.

"Nemam dokaza, ali mogu li vam ponuditi jedno rješenje? Imate birtiju, čiji vlasnik je Butković, imate Jadransko more, a ispred birtije jedan veliki lukobran koji birtiju štiti od valova", rekao je Milanović.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović u Splitu - 3 u Splitu FOTO Osvanuli uvredljivi grafiti na račun Milanovića: "Dođi u Split ako smiješ, ruska prostitutko"

U videu zatim slijedi "istina", odnosno izjava SDP-ova primorsko-goranskog župana Zlatka Komadine o lukobranu.

"Lukobran je napravljen u Povilama jer je bio u raspadnutom stanju. Financiranje je išlo iz Europske unije, a projekt je vodila Lučka uprava Novi Vinodolski iz Crikvenice", rekao je te odgovorio na pitanje novinara je li se na bilo koji način pogodovalo Butkoviću: "Ni na koji."

Pročitajte i ovo Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864.

Osim toga, Butković je ponovio da čeka odgovor na dva pitanja koja je Milanoviću prošlog tjedna postavio: "Je li trgovanje utjecajem ako predsjednik RH osobno traži od državnih i privatnih banaka da otvore račun njegovu rođaku koji je pod sankcijama zbog povezanosti s ruskim kapitalom? Što je dobio kao protučinidbu za taj angažman?"

"Kad budeš konačno odlučio odgovoriti, vodi računa da su u laži kratke noge. Srdačan pozdrav, Oleg", zaključio je objavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene