Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u Splitu

FOTO Osvanuli uvredljivi grafiti na račun Milanovića: "Dođi u Split ako smiješ, ruska prostitutko"

Zoran Milanović u Splitu - 3
Zoran Milanović u Splitu - 3 Ante Cizmic/Cropix
Aktualno Galerija Zoran Milanović u Splitu - 3 Zoran Milanović u Splitu - 3 Foto: Ante Cizmic/Cropix Uvredljivi grafiti u Splitu Uvredljivi grafiti u Splitu Foto: Josko Supic/Cropix Uvredljivi grafiti u Splitu Uvredljivi grafiti u Splitu Foto: Josko Supic/Cropix +0 Uvredljivi grafiti u Splitu Galerija 1/4 >>
Autor je u Splitu napisao brojne uvrede predsjedniku države, među ostalim i "Milanoviću udbašu sinjski", "Milanoviću dođi u Split ako smiješ, ruska prostitutko".

Po splitskim pročeljima u centru grada noćas su ponovno osvanuli uvredljivi grafiti upućeni predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću, koji je dan ranije, u utorak, posjetio taj grad.

Pročitajte i ovo Gordan Maras, Darko Milinović i Hrvoje Krešić, reporter Dnevnika Nove TV Milinović i Maras o izborima Što se događa iza kulisa kampanje: "On nije žrtvovan da isprovocira Milanovića već mu je Plenković to naredio! A SDP je napravio veliku pogrešku..."

Grafiti su ispisani crnom bojom, i to uglavnom na bijelom zidu duž Marmontove ulice i na Zapadnoj obali. Autor je napisao brojne uvrede predsjedniku države, među ostalim i "Milanoviću udbašu sinjski", "Milanoviću dođi u Split ako smiješ, ruska prostitutko" te druge uvredljive poruke.

Policija će, kao i dosad, na mjestu događaja obaviti očevid, dok će gradske komunalne službe naložiti bojenje zidova na kojima se nalaze uvredljivi grafiti. S obzirom na brojne kamere koje se nalaze na tom potezu, policija bi vrlo skoro mogla doći do autora grafita.

Pročitajte i ovo Potraga za Dankom Ilić iz minute u minutu Pretražuje se svaki pedalj u potrazi za tijelom male Danke: Otkriveno što je pokazala analiza baznih stanica

Posljednjih je mjeseci splitska policija u nekoliko navrata zabilježila pisanje uvredljivih političkih grafita, prije dva tjedna otkriven je jedan od autora, 24-godišnjak koji je po zidovima vrijeđao političare, a glavna mu je meta bio upravo predsjednik Zoran Milanović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene