Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

HSP AS priprema za samostalni izlazak na predstojeće parlamentarne izbore i dalje pregovaraju s HDZ-om o mogućoj koaliciji te se nadaju da će s HDZ-om moći nastaviti započeti posao.


Na održanoj konferenciji za novinare održanoj nakon sjednice Glavnog stana HSP AS predsjednik stranke, Ivan Tepeš, kazao je kako se HSP AS priprema za samostalni izlazak na predstojeće parlamentarne izbore. Napomenuo je i kako i dalje pregovaraju s HDZ-om o mogućoj koaliciji te se nadaju da će s HDZ-om moći, kako je kazao, nastaviti započeti posao.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Zaustavimo povratak neokomunista Milanovića i njegovih satelita' Slika nije dostupna ULTIMATUM PRAVAŠA 'Imate 48 sati za odluku o nastavku suradnje'

Glavni tajnik stranke, Pero Ćorić, kazao je kako Andrej Plenković ima ono što Tomislav Karamarko nikada nije ima, a to je koalicijski potencijal.

Predsjednika HSS, Krešu Beljaka pak je nazvao 'političkom prostitutkom'

'Beljak je politička prostitutka koja se ponaša po principu tko da više', kazao je Ćorić te pozvao sve nezadovoljne članove HSS-a, sve koji se protive koaliciji s SDP-om, da se priključe redovima HSP AS-a.

Na sjednici Glavnog stana HSP AS- a donijeta je Deklaracija koja će poslužiti kao platforma za razgovore s političkim stranakama, Udrugama i istaknutim pojedincima istog ili sličnog svjetonazora radi modela zajedničkog izlaska na parlamentrane izbore.

Stranačka tijela donjela su Deklaraciju o političkom djelovanju HSP AS s ciljem očuvanja nacionalnog jedinstva. Naglasak je stavljen na jačanje gospodarsta i zaustavljanje iseljavanja mladih. Iz vrha stranke poručuju kako su pojačali pregovarački tim za pregovore s HDZ-om. Pridružio im se umirovljeni general Zvonimir Peternel.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju