Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripreme za izbore

HSP AS: 'Stvorit ćemo lokomotivu koja ide u pobjedu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HSP AS danas razgovara s HDZ-om o koaliciji s kojom idu na izbore.

Četveročlano izaslanstvo HSP AS-a, na čelu s predsjednikom stranke Ivanom Tepešom stiglo je u ponedjeljak poslijepodne u središnjicu HDZ-a, a glavni tajnik stranke Pero Ćorić novinarima je izjavio kako su došli razgovarati o suradnji kojoj je cilj "spriječiti povratak na vlast neokomunista Zorana Milanovića".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Stvorio kult ličnosti" HSP AS suspendirao Peru Ćorića, on tvrdi da sjednica nije bila legalna Slika nije dostupna Prekid veze Pero Ćorić: Raskidamo s HDZ-om kao što je Hrvatska s Jugoslavijom

"HSP AS ide razgovarati sa svojim prijateljima i koalicijskim partnerima. Očekujemo da će dogovor biti postignut i da ćemo stvoriti lokomotivu koja ide isključivo u pobjedu, da ćemo nakon našeg razgovora stvoriti tim koji će zaustaviti povratak neokomunista Zorana Milanovića na vlast", kazao je Ćorić.

U HDZ-u je prijepodne održana sjednica Predsjedništva stranke u pripremi za unutarstranačke i parlamentarne izbore, a poslije sastanka s pravašima sastaje se i stranački izborni stožer, koji bi trebao pripremiti program i strategiju za prijevremene parlamentarne izbore u rujnu. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene