Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbjegnuta tragedija

Objavljeni detalji očevida: Otkriveno zašto su se Nikolina Ristović i kći otrovale ugljikovim monoksidom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Završio je očevid u stanu u kojemu su se ugljikovim monoksidom otrovale voditeljica Nikolina Ristović i njezina kći.

Policija je objavila detalje trovanja voditeljice Nikoline Ristović i njezine šestogodišnje kćeri ugljikovim monoksidom. 

Pročitajte i ovo Hitna pomoć, ilustracija (Getty Images) Užas kod susjeda U životnoj su opasnosti: Dvojica dječaka otrovala se u improviziranoj slastičarnici Trovanje ugljičnim monoksidom, ilustracija - 2 Užas u Varaždinu Šesteročlana obitelj otrovana ugljikovim monoksidom: "Djevojčica je dovezena pri svijesti, bila je smušena i s glavoboljom"

Do trovanja je najvjerojatnije došlo jer je dimovodna cijev u potpunosti bila odvojena od plinskog fasadnog aparata, objavili su.

Voditeljicu i dijete pronašao je obiteljski prijatelj kojega je njezin suprug zamolio da ode provjeriti što je s njima nakon što mu se ona nije javljala na mobitel.

"Čula sam se sa suprugom kada sam došla iz grada s kćeri, rekla mu da idemo gledati film. Nazvala sam ga oko ponoći i rekla da se ne osjećam dobro i da Una povraća. Rekla sam mu da ću ujutro otići doktoru. Međutim, on je inzistirao da odemo tu večer. Zvao me je poslije ponovo, ali se nisam javljala na telefon jer sam očigledno izgubila svijest. Kasnije sam od njega čula da je redom zvao prijatelje te uspio dobiti jednog našeg prijatelja'', ispričala je Ristović. Prijatelj je pozvao hitnu pomoć, a obje su zatim prevezene u bolnicu.

Istim plinom u Ivanjoj Reci u ponedjeljak se otrovala još jedna osoba. Policija je objavila da je u tom slučaju do trovanja došlo zbog povrata dimnih plinova jer su u isto vrijeme radili plinski bojler i kuhinjska napa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene