Obavijesti Video Pretražite Navigacija
14. i 15. ožujka

Objavljen datum manifestacije Marketing Kingdom 2013.!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Drugo hrvatsko izdanje manifestacije Marketing Kingdom održat će se 14. i 15. ožujka 2013. u Zagrebu.

Osnivač Weber Shandwick-a te voditelji marketinga Olimpijskih igara iz Londona, Carslberg, Henkel, Motorola i SAP, samo su neki od govornika koji će izlagati na drugom hrvatskom izdanju Marketing Kingdom manifestacije koja će se održati 14. i 15. ožujka 2013. u Zagrebu, Hrvatska .

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 27. i 28. ožujka 2014. Preostalo je manje od mjesec dana do marketinškog događaja Marketing Kingdom Zagreb Slika nije dostupna Marketing Kingdom Intervju s Katie Morse: 'Sve se svodi na osobnost'

Na prvom izdanju ovog događaja, prošlog ožujka u Hypo centru u Zagrebu, prisustvovalo je više od 500 delegata. Predstavljeni su neki od najvećih svjetskih brendova, uključujući ekskluzivnu prezentaciju Bruce Bale-a iz Facebooka. Organizatori predviđaju još bolju posjećenost događaja 2013. s govornicima čiji rad mijenja globalni marketinški svijet.

>> The PR Kingdom: Stručnjaci naučili što napraviti u kriznim situacijama

"Tema drugog izdanja Marketing Kingdom-a je marketing i profitabilnost. Stvorili smo program kojemu je cilj pomoći regionalnim marketinškim stručnjacima da stvore najnapredniju marketinšku strategiju, koja će donijeti profitabilnost čak i u današnje vrijeme globalne krize. Delegati koji će posjetiti Marketing Kingdom imati će jedinstvenu priliku čuti revolucionarne prezentacije najvećih svjetskih marketinških stručnjaka", kaže Kosta Petrov, direktor u P World kompaniji, također i organizator događaja.

Marketing Kingdom prvi put održan je u Zagrebu, u ožujku ove godine. Od tada je više od 3.500 delegata posjetilo događaj u Beogradu, Sarajevu i Tbilisi, Georgia. U 2013. održati će se u Zagrebu, a također i u Bakuu u Azerbejdžanu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene