Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

NASTAVAK AFERE

Pojavili se novi dokumenti koji potvrđuju poslovne odnose između MOL-a i Petrovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa u srijedu bi trebalo odlučiti hoće li pokrenuti postupak u slučaju eventualne odgovornosti Tomislava Karamarka.

U javnost su dospjeli novi dokumenti koji potvrđuju poslovne odnose između MOL-a i lobista Josipa Petrovića te na taj način i posredno između Mola i Ane Karamarko.

Pročitajte i ovo Božo Petrov, predsjednik Mosta Za Dnevnik Nove TV Petrov otkrio što će Most napraviti ako bude jezičac na vagi između HDZ-a i SDP-a: "Ako nas budu trebali..." Nikola Grmoja i Božo Petrov Biografija šefa Mosta Božo Petrov umalo je postao svećenik. Od Metkovića, Vrapča, neslavne Vlade, pa do prepuštanja političkih reflektora Grmoji

Naime, iako taj konzultantski ugovor, koji je objavio tjednik Nacional, ne navodi pod kojim uvjetima Petrović može angažirati podizvođače, pa tako i Anu Karamarko, navodi se da se sve opaske vezane uz taj ugovor trebaju pismeno dostaviti Hernádiju ili Áldottu.

Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa sutra bi trebalo odlučiti hoće li pokrenuti postupak u slučaju eventualne odgovornosti Tomislava Karamarka. SDP je pak najavio kako će već sutra predsjedniku Sabora uputiti prijedlog za izglasavanje nepovjerenja Karamarku. Evo što je na pitanje naše novinarke kako će se MOST postaviti u eventualnom glasovanju o povjerenju Karamarku- odgovorio Božo Petrov.

'Mi ćemo se suzdržati od bilo kakvih komentara dok se ne donese odluka koju radi sada povjerenstvo', rekao je Petrov.

'U drugim zemljama prilikom samo pojave neke naznake skandala političari odstupe. Kod nas to baš nije slučaj. Je li trebao gospodin Karamarko odstupiti, upitala je naša novinarka Petrova.

'Hrvatska je vrlo čudna zemlja što se tiče politike zadnjih 25 godina. Ne bi uzimao samo primjer zadnjih mjesec ili zadnjih 6 mjeseci', rekao je Petrov.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene