Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Suradnja prekinuta sporazumno

Josip Petrović otkrio zašto je angažirao Anu Karamarko

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odbacuje optužbe da je izdao nacionalne interese, a dodaje i kako nikada ni s kime u Hrvatskoj nije razgovarao o arbitraži.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa - neslužbeno doznajemo - o slučaju Tomislava Karamarka odlučivat će idući tjedan.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno Službenica godinama nije dolazila na posao u ministarstvo, a uredno joj isplaćivali plaću: Sud joj naredio da vrati novac Ilustracija Ocjena zaposlenika Ovo su najbolji poslodavci u Hrvatskoj, jedna vrsta kompanija napravila je znatan skok na ljestvici

Za Novu TV ekskluzivno je aferu komentirao i jedan od njezinih protagonista, bivši član Uprave Ine, a sadašnji konzultant MOL-a Josip Petrović.

Tvrdi da je Anu Karamarko angažirao, jer je trebao medijsko savjetovanje, koje nema u vlastitoj tvrtki. Suradnju su prekinuli sporazumno, a sukladno europskim pravilima, kaže Petrović - čim je postalo izvjesno da gospodin Karamarko ima šansu sastaviti vladu.

'Nisam koristio prijateljske veze s gospodinom Karamarkom, kako bi mi to pomoglo u poslovanju. Nikad o arbitraži nisam ni s kime razgovarao u Hrvatskoj. To je u fokusu Vlade i MOL-a. Ne vidim kako bi naštetio INI i Hrvatskoj i odbacujem optužbe da sam izdao nacionalne interese. Ako me budu tražili, dostavit ću sve potrebne dokumente Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa', rekao nam je Petrović.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene