Ambulanta u Obrovcu (Foto: Provjereno) - 1
Ambulanta u Obrovcu (Foto: Provjereno) - 1 Foto: Provjereno

Policija je u Zadru protiv dvije osobe podnijela optužne prijedloge zbog diskriminatornih izjava u medijima i lažnog predstavljanja. Jednoj je osobi pružena i liječnička pomoć.


Zadarska policija je zbog izjava u medijima protiv jedne muške osobe podnijela optužni prijedlog na temelju članka 25. Zakona o suzbijanju diskriminacije, potvrdili su iz PU zadarske.

Vezani članci Ambulanta u Obrovcu (Foto: Provjereno) - 2 Liječnička komora oglasila se o slučaju iz Obrovca, pogledajte što su poručili (i na koga su prebacili lopticu) Ambulanta u Obrovcu (Foto: Provjereno) - 2 Provjereno razriješilo šokantnu priču: Nakon objave ove snimke raskinut ugovor s liječnikom iz Obrovca

Također, protiv jedne ženske osobe podnesen je optužni prijedlog zbog lažnog predstavljanja temeljem članka 10. Zakona o prekršajima javnog reda i mira.

Iz policije nisu htjeli iznositi pojedinosti zbog zaštite identiteta i digniteta osobe, no neslužbeno doznajemo da je ženskoj osobi pružena liječnička pomoć.

Prema neslužbenim informacijama, radi se o liječniku Goranu Jusupu i medicinskoj sestri u njegovoj ordinaciji.

Podsjetimo, Hrvatsku je šokirao slučaj ordinacije obiteljske medicine u Domu zdravlja u Obrovcu, gdje kao medicinska sestra radi osoba koja nije upisana u registar Hrvatske komore medicinskih sestara i nema odobrenje za samostalan rad.

Nakon priloga u Provjerenom HZZO raskinuo je ugovor s doktorom Jusupom.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju