Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrenut postupak otkaza

"Ne gine mu nagrada za radnika mjeseca!": Snimka poštara koji baca pakete u kombi razbjesnila javnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka djelatnika Hrvatske pošte koji u poštarski kombi pakete doslovno baca kao krumpire, ne provjeravajui ima li u njima možda nešto lomljivo, razbjesnila je javnost.

Video koji ima više od 270 tisuća pregleda snimljen je u Novoj cesti u Zagrebu te je, ne čudi, izazvao lavinu negativnih komentara.

Pročitajte i ovo Ilustracija Imaš pravo, ostvari ga Izgubila vam se pošiljka, saznajte što sve možete napraviti kako biste se zaštitili Ivan Čulo, predjsednik uprave Hrvatske pošte Najavljuju paketomate Paketi i pošiljke kasne, predsjednik Uprave Hrvatske pošte otkrio zašto: "20 posto ljudi nam je izvan stroja"

"Kad je zaista važno - šaljite poštom. Sad mi je jasno zašto mi većina paketa dođe kao da su prošli kroz rat. Ako uopće i dođu", piše jedan korisnik Facebooka.

"Nagrada za djelatnika mjeseca mu ne gine...", poručuje pak drugi korisnik u komentarima ispod videa objavljenog na Facebooku na stranici "Parkiram kao idiot" koja je ubrzo nakon objave videa deaktivirana. 

Iz Hrvatske pošte poručuju kako je radnik suspendiran te je pokrenut postupak izvanrednog otkaza.

"Radi se o radniku koji je odnedavno u sustavu. Svakodnevno je na terenu oko 2500 poštara te većina njih odgovorno i profesionalno obavlja svoj posao. Naših 10.000 radnika predano radi na ostvarenju misije Hrvatske pošte - biti građanima na usluzi. Zahvaljujemo korisnicima što su nas upozorili na ovo neprimjereno ponašanje koje ćemo, kao i uvijek, najstrože sankcionirati", poručuju iz Hrvatske pošte

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene