Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema ozlijeđenih

Nasukala se 14-metarska jedrilica na plaži u Jadriji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četrnaest metarska jedrilica 'Maestral' sa četiri čeških državljana nasukala se oko 13 sati u plićaku uz plažu u Jadriji kod Šibenika, a nitko od posade nije ozlijeđen, priopćilo je Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Jedrilica je u vlasništvu tvrtke Alta Yachting iz Zadra. Nezgoda se dogodila prilikom privezivanja plovila na plutaču, pri čemu se 14-metarska jedrilica nasukala na dubini od jednog metra. Očekuje se dolazak djelatnika tvrtke Alimar skiper sistemi d.o.o. iz Sukošana koji će odsukati plovilo.

Zapovjednik i članovi posade sutra će biti ispitani u Lučkoj kapetaniji Šibenik kako bi se utvrdili uzroci nasukanja jedrilice, navodi glasnogovornica Ministarstva Marina Halužan.

U priopćenju se napominje kako je u vrijeme pristajanja jedrilice u Šibeniku puhao jak vjetar koji je uzrokovao i visoke valove. (Hina)

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tragični susret Horor na godišnjem odmoru: Bračnom paru zatvorenici oteli jahtu, a njih bacili u more? "Riješili su ih se" Slika nije dostupna Uzrok zasad nepoznat U Bilicama kod Šibenika planula jahta, potonula prije nego su je vatrogasci uspjeli ugasili

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene