Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nastava u vojarni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
- Hrvatski studiji, Edukacijsko - rehabilitacijski fakultet i Fakultet političkih znanosti sele u prostorije bivše vojarne na Borongaju i za dva tjedna bi tamo trebali početi s predavanjima - izjavio je državni tajnik za visoko školstvo Slobodan Uzelac.

U bivšu vojarnu se treba još ulagati, ali procjenjuje se da bi investicija mogla koštati oko nekoliko destaka milijuna kuna. 

Pročitajte i ovo Obuka ročnika I obvezni vojni rok Odabrana četiri centra za vojnu obuku: U godinu dana mogli bi osposobiti 15.000 ročnika Ljubljana, ilustracija osjetili plin Uzbuna u glavnom gradu u susjedstvu! Građane uznemirio neugodan miris

S Hrvatskih studija odgovorni poručuju da su čuli za tu mogućnost, ali da još ništa konkretno nije dogovoreno i da su vidjeli samo fotografije tih prostorija i da ne znaju baš hoće li moći početi s predavanjima u vojarni.

Dodali su još da Sveučilište ima u vlasništvu neke prostore u centru, pa zašto njih ne bi iskoristili: Veliki problem visokog školstva ostkad je uveden Bolonjski proces nije samo prostor već i profesori kojih nema dovoljno. Državni tajnik pak tvrdi da sve čine kako bi pridobili nove znanstvene novake sa raznih instituta, ali i njihove voditelje, piše Poslovni dnevnik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene