Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON OTVARANJA MOSTA

Promet vozila prema Neumu pao za 63 posto, pogledajte gdje su zabilježene najveće gužve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otvaranjem Pelješkog mosta nestale su kilometarske kolone kroz Neum. Na području Dubrovačko-neretvanske županije najveće su gužve zabilježene na Pelješcu i Korčuli.

Prošli vikend zabilježen je pad prometa vozila kroz Neum od 63 posto u odnosu na vikend prije otvaranja Pelješkog mosta.

Nestale su kilometarske kolone u Neumu, ali su zato neviđene gužve zabilježene na Korčuli. Otvaranje Pelješkog mosta koji je skratio putovanje i omogućio neprekidan promet prema otoku na vrhuncu turističke sezone, stvorilo je cijelodnevne kolone za trajekt s obje strane Pelješkog kanala, navodi Slobodna Dalmacija.

Pročitajte i ovo Hrvoje Franković - 1 gužve na cestama Načelnik stonske policije za Dnevnik Nove TV otkriva kako je prošao prvi udarni vikend za Pelješki most: "Bili smo svjesni da će biti pritisak..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OPREZA NIKAD DOSTA HAK uputio važno upozorenje građanima: Ovo su pravila ponašanja u prometu Pelješkim mostom

Prometne gužve koje su do sada bile na kraju autoceste A1 i granici kod Neuma, nakon otvaranja Pelješkog mosta premjestile su se na više prometnih točaka krajnjeg juga. Prema evidencijskim podacima MUP-a gotovo polovica putnika prema jugu prošli vikend odlučila se na vožnju Pelješkim mostom.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene