Pelješki most
Pelješki most Foto: Grgo Jelavic

Pelješki most i pristupne ceste namijenjene su isključivo prometu motornih vozila te se njima ne smiju kretati pješaci, biciklisti i motorna vozila koja ne mogu razviti brzinu veću od 60 kilometara na sat, upozorili su u subotu iz Hrvatskog auto-kluba.


Na svim čvorištima postavljeni su pripadajući prometni znakovi (C66) te iz HAK-a mole se vozače da zaustavni prometni trak na Pelješkom mostu koriste isključivo u slučaju nužde.

Uočena je srna na autocesti A4 Goričan-Zagreb između čvora Breznički Hum i čvora Novi Marof.

Pelješki most Dva dana nakon otvaranja Pelješkog mosta Božinović se pohvalio: "Ovo je potvrda koliko nam je izgradnja bila nužna"

Pelješki most iz zraka VIDEO/FOTO Pogledajte spektakularne prizore preleta Krila Oluje iznad Pelješkog mosta

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski. Mogući su odroni. Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora, u priobalju te na pojedinim graničnim prijelazima. Na autocestama mogući su kraći zastoji u blizini čvorova i odmorišta. Vozačima savjetuju da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Na graničnom prijelazu Bajakovo/Batrovci osobna vozila čekaju na izlaz šest sati.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju