Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Alternativna proslava

Na Thompsonovom koncertu u Čavoglavama očekuje se oko 100 tisuća ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I ove godine u Čavoglavama, u drniškom zaleđu održava se alternativna proslava Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i dana branitelja.

Rodno selo pjevača Marka Perkovića Thompsona čitavo je popodne pod prometnom opsadom - procjene su da će večeras na koncertu i slavlju biti 100 tisuća ljudi. Policija upozorava sve građane u Čavoglavama da je zabranjeno nošenje transparenata uvredljivog i neprimjerenog sadržaja, poticanje na mržnju po nacionalnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi, nošenje predmeta kojima se mogu nanijeti ozljede.

Pročitajte i ovo Poplava u Francuskoj Velika tragedija Oca i dvoje djece odnijela poplava dok su pokušavali prijeći most: Sedmero ljudi nestalo u velikoj oluji koja je pogodila europsku zemlju Vukovar (Foto: Dnevnik.hr) Dan domovinske zahvalnosti Sportom, umjetnošću i okupljanjem branitelja u Vukovaru i diljem Slavonije proslavljena godišnjica Oluje

Iz press centra saznajemo da je u Čavoglave na proslavu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 17. godišnjice oslobodilačke akcije 'Oluja' u predvečernjim i prvim večernjim satima stiglo oko 40.000 posjetitelja iz svih krajeva Hrvatske i BiH. Očekuju da će do ponoći doći još nekoliko desetaka tisuća ljudi, a posebice se večeras u Čavoglavama očekuje velik broj gostiju iz Sinja nakon završetka Sinjske alke.

Prema policijskim informacijama u Čavoglave je do predvečernjih sati stiglo oko 7000 osobnih vozila te veći broj autobusa, a do ponoći se očekuje još nekoliko tisuća vozila. U dosadašnjem dijelu današnje proslave nije bilo izgreda i sve protječe u redu, izvijestila je policija koja je angažirana na osiguranju tog slavlja.

>> Pročitajte kako se u Australiji slavi Dan pobjede!

U Čavoglavama su i pojačane policijske snage koje će sve nadgledati. Organizatori najavljuju veličanstven skup, vjerski, glazbeni i sportski program koji će završiti vatrometom u ponoć.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene