Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čekaju se nalazi

Na splitskoj infektologiji osoba za koju postoji sumnja na zarazu koronavirusom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Kliniku za infektologiju KBC-a Split primljena je osoba za koju se sumnja na zarazu koronavirusom.

Osoba za koju postoji sumnja na moguću zarazu koronavirusom primljena je u ponedjeljak na splitsku Kliniku za infektologiju na Križinama. 

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Uzorak krvi te briseva grla i ždrijela poslani su na analizu u zagrebačku Kliniku za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević. Neslužbeno doznajemo da će nalazi vjerojatno stići tek ujutro. 

Ukoliko nalaz bude negativan, osoba će biti puštena kući, a u slučaju da bude pozitivan transportirat će je u Fran Mihaljević, jedinu kliniku u Hrvatskoj u kojoj postoji prava izolacija, piše Slobodna Dalmacija

Na splitskoj infektologiji nisu htjeli davati izjave o ovom slučaju, a Alemka Markotić, ravnateljica Klinike Fran Mihaljević, također nije bila rječita te nas uputila na šefa splitske infektologije, Borisa Lukšića koji nam je ostao nedostupan. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene