Na osječkom jesenskom sajmu jedan prodavač privlačio je pozornost šalicama na kojima su likovi Franje Tuđmana, Tita i aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Galerija


Na sajamskom prostoru Pampas održan je 22. Osječki jesenski sajam. Oko 200 izlagača pokušavalo je posjetitelje navesti na svoje štandove, no jednom je podavaču uspjelo privući pozornost.

Vezani članci Ekskluzivno istraživanje Osijek Ekskluzivno istraživanje Dnevnika Nove TV: U utrci za Osijek sedam kandidata, jedan se ipak posebno ističe Mislav Bago Rezultati istraživanja: U Dnevniku Nove TV doznajte kako stoje kandidati za čelo Rijeke i Osijeka

Izložio je šalice s različitim motivima, a za oko je zapeo trio Tuđman, Tito, Grabar-Kitarović. Aktualnoj predsjednici jedan od prvih poteza u mandatu bio je uklanjanje Titove biste s Pantovčaka. Valjda se neće naljutiti što ju je netko opet spojio s maršalom. 

Poljoprivreda, prehrana, stanovanje...

Na pet tisuća zatvorenog i otvorenog izložbenog prostora izlagači predstavljaju proizvode iz područja poljoprivrede, prehrane, autohtonih proizvoda ovoga područja, graditeljstva, stanovanja i ekologije.

U sklopu sajma tradicionalno se održava i priredba "Dani meda u Hrvatskoj" te 24. nacionalno ocjenjivanje meda

Jesenski sajam od 4. do 6. listopada održao se pod pokroviteljstvom hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, a supokrovitelji su, uz ostale, Ministarstvo poljoprivrede te Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta.