Na osječkom jesenskom sajmu jedan prodavač privlačio je pozornost šalicama na kojima su likovi Franje Tuđmana, Tita i aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Galerija


Na sajamskom prostoru Pampas održan je 22. Osječki jesenski sajam. Oko 200 izlagača pokušavalo je posjetitelje navesti na svoje štandove, no jednom je podavaču uspjelo privući pozornost.

Vezani članci Oleg Butković (Foto: Dnevnik.hr) Ministar Oleg Butković o koaliciji HDZ-a i HNS-a: "Ma to je sve živa žalost" Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Predsjednica krenula u kampanju: "Nisam salonski političar, ne zanimaju me crveni tepisi i sjedenje u uredu"

Izložio je šalice s različitim motivima, a za oko je zapeo trio Tuđman, Tito, Grabar-Kitarović. Aktualnoj predsjednici jedan od prvih poteza u mandatu bio je uklanjanje Titove biste s Pantovčaka. Valjda se neće naljutiti što ju je netko opet spojio s maršalom. 

Poljoprivreda, prehrana, stanovanje...

Na pet tisuća zatvorenog i otvorenog izložbenog prostora izlagači predstavljaju proizvode iz područja poljoprivrede, prehrane, autohtonih proizvoda ovoga područja, graditeljstva, stanovanja i ekologije.

U sklopu sajma tradicionalno se održava i priredba "Dani meda u Hrvatskoj" te 24. nacionalno ocjenjivanje meda

Jesenski sajam od 4. do 6. listopada održao se pod pokroviteljstvom hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, a supokrovitelji su, uz ostale, Ministarstvo poljoprivrede te Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta.