Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"NE DIRAJ ME"

VIDEO/FOTO Sukob prosvjednika i novinara: "Šta me snimaš?! Stavi mi kameru u usta"

Aktualno Galerija Prosvjed ispred središnjice HDZ-a - 7 Prosvjed ispred središnjice HDZ-a - 7 Foto: DNEVNIK.hr Prosvjed ispred središnjice HDZ-a - 1 Prosvjed ispred središnjice HDZ-a - 1 Foto: DNEVNIK.hr Prosvjed ispred središnjice HDZ-a - 6 Prosvjed ispred središnjice HDZ-a - 6 Foto: DNEVNIK.hr Prosvjed ispred središnjice HDZ-a - 5 Prosvjed ispred središnjice HDZ-a - 5 Foto: DNEVNIK.hr +3 Prosvjed ispred središnjice HDZ-a - 4 Galerija 1/8 >>
Dajemo Vam otkaz - bio je radni naziv prosvjeda ispred središnjice HDZ-a, u organizaciji Inicijative Slobodni zajedno. Na prosvjedu se okupilo više od tisuću ljudi, a formalni su zahtjevi bili ostavka Vlade, raspisivanje izbora i referenduma, koji do sada nisu raspisani, pogotovo onog o promjeni izbornog zakona.

Na današnjem prosvjedu ispred središnjice HDZ-a, u organizaciji inicijative Slobodni zajedno jedna je osoba privedena. Osim toga, prosvjedovalo se ponovno protiv mjera za suzbijanje koronavirusa, prelaska na euro, NATO saveza, a posebna meta bili su novinari, koji su danas okupljenim prosvjednicima očito za sve krivi.

Pročitajte i ovo Prosvjednici u Izraelu Četvrti dan zaredom Prosvjednici s bakljama pred zgradom parlamenta: Traže nove izbore i optužuju izraelsko vodstvo Prosvjed ispred HDZ-a - 7 I DALJE IZA REŠETAKA Mladića sa subotnjeg prosvjeda protiv HDZ-a čeka optužnica za terorizam? Stižu reakcije: "Očito je namjera bila stvaranje kaosa"

Na pitanje novinara tko je organizator ovog prosvejda jedan od sudionika kazao je da nije bitno tko je organizator i da nema potrebe s tim izlaziti u javnost, ali je bitno da ljudi shvati ili da su konačno shvatili što se događa i da ovoj vlasti konačno jednom dođe kraj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ŠIROKA FRONTA Prosvjed pred HDZ-om: Protiv eura, ''rodne ideologije'' i WHO-a; Brzo se javio HDZ i prozvao ''MOST-ove zlobne, a nesposobne mališane''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija ga privela Drama u Zagrebu: Policija privela maloljetnika na prosvjedu pred HDZ-om

Jedan od sudionika kazao je da se prosvjedovalo zbog pljačke u Ini, ali i protiv svih onih čija su se lica mogla vidjeti na transparentima, odnosno kako je rekao, protiv onih koji su opljačkali ovaj narod.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene