Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezgoda u Posušju

Povratak s bikijade umalo završio tragedijom, muškarca ubo bik: ''Životno je ugrožen''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju navečer bik je teško ozlijedio 31-godišnjaka na području Posušja.

Policija je zaprimila prijavu u nedjelju oko 19:20 da je u štali u mjestu Čitluk, općina Posušje, bik nanio ozljede 31-godišnjaku.

''Osoba je hitno prebačena u Dom zdravlja Posušje, odakle je prevezena na CUM SKB Mostar. Osoba je zadobila teške tjelesne ozljede'', rekao je komesar MUP-a ŽZH Milan Galić, piše Hercegovina.info.

Prema neslužbenim informacijama, nezgoda se dogodila po povratku s bikijade koja se u nedjelju održavala u Posušju. Bik je muškarca ubo u blizini vitalnih organa te su mu se u noći na ponedjeljak borili za život.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prošla s ogrebanim koljenom VIDEO Medvjedica nije ni slutila s kime ima posla: Tinejdžerica golim rukama odgurnula zvijer kako bi spasila svoje pse

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jao... ''Stalo mi je srce'': Izašli na trijem kako bi pozdravili medvjeda, pa gorko požalili

Iz bolnice u Mostaru potvrdili su su je pacijent A. M. (1990.) hospitaliziran na odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje. ''Zadobio je teške ozljede te je životno ugrožen'', izvijestili su iz SKB-a Mostar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene