Medvjed, ilustracija
Medvjed, ilustracija Foto: Getty Images

Medvjedica koja se u Kaliforniji popela na dvorišni zid nije ni slutila s kime ima posla. Kako bi spasila svoje pse od napada, tinejdžerica se golim rukama borila sa zvijeri i gurnula medvjedicu sa zida.


Sedamnaestogodišnja Hailey Morinico iz Bradburyja u Kaliforniji spasila je obiteljske pse od – medvjeda.

Svijet je obišla snimka nadzorne kamere iz Hailyeina dvorišta. Naime, na zid koji odvaja dva dvorišta popela se medvjedica s mladuncima, što je uznemirilo pse u jednom od dvorišta.

Jednog psa medvjedica nekoliko puta udarila, a onda je iz kuće dotrčala 17-godišnjakinja. Bez razmišljanja je gurnula medvjedicu sa zida i s psima pobjegla na sigurno. Medvjedica se nakon toga povukla.

''Jedino što mi je bilo na pameti jest zaštiti svoje pse'', kazala je šokirana djevojka. Otkrila je da je ''zaradila'' samo ogrebotinu na koljenu i slomljen prst.

Medvjed koji je oštetio automobile VIDEO Pogledajte ekskluzivnu snimku pomahnitalog napada medvjeda. Stručnjaci otkrili koji su mogući razlozi za ovakvo ponašanje

 

Ova hrabra tinejdžerica ipak ne preporuča nikome da slijede njezin primjer. ''Ne gurajte medvjede i ne prilazite im. Ne želite imati nesreću. Ja sam srećom prošla neozlijeđena'', poručila je Hailey.