Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drama kod Bjelovara

Muškarac (45) pao zbog droge: Prijetio policajcima da će pobiti njih i njihove obitelji

Muškarac pao zbog droge
Muškarac pao zbog droge Foto: PU virovitičko-podravska
Muškarac (45), koji je uhićen zbog droge, pokušao je udariti policajca i pobjeći, nakon čega je prijetio da će pobiti njih i njihove obitelji.

Prava drama odvijala se tijekom vikenda u Bjelovaru. U subotu je temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru pretražena obiteljska kuća i druge prostore koje koristi 45-godišnjak iz Brezovice.

Tijekom pretrage pronađeno je 803,64 grama marihuane, a muškarac je uhićen u nedjelju zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Pročitajte i ovo Gabriel Tatić Matijević Proširena potraga Otac nestalog 19-godišnjaka za DNEVNIK.hr: "Koristio je karticu..."

Pročitajte i ovo Potres u BiH podrhtavanje tla "Cijela se kuća zatresla": Jak potres pogodio BiH, osjetio se i u Hrvatskoj

Odveden je u PU virovitičko-podravsku te je tamo tijekom ispitivanja pokušao udariti policajca i pobjeći, a kako nije uspio - prijetio je policajcima da će pobiti njih i njihove obitelji.

"Muškarac je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave virovitičko-podravske te protiv istog slijedi podnošenje kaznene prijave zbog počinjenja kaznenog djela iz čl.190, 139 čl. 315 Kaznenog zakona Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici", izvijestila je policija.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene