Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Točno u podne u krajnjim točkama Hrvatske predstavnici MOST-a predstavili su svoj program i kandidate, što su iskoristili i za susrete s građanima i razgovore o problemima za čija će se rješenja boriti u Saboru.


Točno u podne, istodobno u četiri hrvatska grada, Umagu, Iloku, Sv. Martinu na Muri te Cavtatu, MOST je predstavio program i kandidate. Simbolično predstavljanje iz krajnjih točaka Hrvatske predstavnici MOST-a iskoristili su za susrete s građanima i razgovore o problemima za čija će se rješenja, kažu, boriti u Saboru.

Vezani članci Zastupnici Mosta Most odbio HDZ-ov poziv: "Oni koji odu na takav razgovor kvalificiraju se kao hijene" Božo Petrov, predsjednik Mosta Božo Petrov u Dnevniku Nove TV: "Ako se sad ne provede referendum, ludilo i dvostruka pravila koja smo gledali - ponovit će se ujesen"

'Glas za MOST nije bačen glas. Glas za most danas je glas za promjene i to je ono što smo pokazali zadnjih 7 mjeseci. Pokazali smo da se možemo othrvati takvom sustavu, da se mogu napraviti promjene, to je ono što smo radili 7 mjeseci i to je ono što ćemo i nastaviti raditi i nadam se da će nam zbog toga birači dati povjerenje', izjavio je predsjednik MOST-a Božo Petrov

'Za razliku od ostalih političkih protivnika, mi želimo čuti prijedloge, mišljenja, ali i kritike građana. Svaki dio Hrvatske nam je bitan, tu smo da vas čujemo i da nastavimo mijenjati našu zemlju. Budite posve sigurni, MOST nije i neće iznevjeriti svoje birače,' poručio je Petrov. 

'Krećemo u pobjedu. Ja samo želim naglasiti da je trenutak sad ili nikad. MOST je opcija koja spaja ljude koji su lokalno dokazani, koji lokalno imaju povjerenje od svojih sumještana', kazao je MOST-ovac Vlaho Orepić.

Sjevernu točku Hrvatske, Sveti Martin na Muri posjetili su Slaven Dobrović, Robert Podolnjak, Jasna Matulić i Ljubica Ambrušec.

'I na ovom području postigli smo izvrsne rezultate u vrlo kratkom roku te stoga očekujem da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali', rekao je Dobrović, koji je istaknuo kako je zahvaljujući poziciji ministra zaštite okoliša upoznat s problemima okoliša koji muče građane.

Put sa zapada krenuo je iz Umaga, gdje su se s građanima, koji su se, kako se navodi, u velikom broju odazvali susretu s predstavnicima MOST-a, družili Davor Romić, Josip Katalinić, Ines Strenja Linić i Marko Sladoljev.

'Lijepo je vidjeti da u svim dijelovima Hrvatske pa tako i u našoj Istri postoje ljudi koji dišu i razmišljaju kao Most. Promjena koju je Most pokrenuo ne može se zaustaviti i građani su to prepoznali', komentirala je Ines Strenja Linić.

'Šaljemo poruku svim građanima da ćemo doći u sva mjesta, sve općine, vidjet ćete koliko MOST-ovaca ima u Hrvatskoj koji žele prenijeti poruku da s MOST-om možemo u bolju budućnost', zaključila je Ines Strenja Linić.

U centru Iloka, istočnoj točki Hrvatske, s građanima su se družili Miroslav Šimić i Ružica Vukovac. 'Otvorenje ureda u Osijeku, jučerašnje predstavljanje programa te obilazak cijele Slavonije koji slijedi u idućim tjednima, za mene su vrlo značajni događaji. Dobro smo upoznati s problemima koji muče Slavonce i predano ćemo raditi na njihovom rješavanju,' poručio je Miroslav Šimić.

Tijekom dana MOST-ovi zastupnici, ministri i čelnici obići će nekoliko gradova, između ostalih i Mursko Središće, Poreč, Vukovar i Dubrovnik. (M.Ž./Hina)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju