Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Turisti ih obožavaju

Možete li pogoditi koja je hrvatska atrakcija potpuni hit na društvenim mrežama?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarske morske orgulje postale su hit među strancima na društvenim mrežama. U posljednjih mjesec dana bilježi se rekordan broj objava fotografija i snimki, što je Zadru - besplatna turistička reklama.

Bilo ljeti ili zimi sviraju jednako i uvijek su dobro posjećene. 'Bio sam u mnogim zemljama, ali nešto ovako nigdje nisam vidio. Zaista je lijepo, a zvuk je prekrasan', kaže nam turist iz Južne Koreje.

Pročitajte i ovo Karin - Najbolje čuvana tajna mediterana - 2 hit među strancima Ovo maleno mjesto mamac je za ljude iz cijeloga svijeta: Jednom kada dođu, nikada ne odlaze. Otkrili su nam zašto Zrakoplov Ryanaira (Foto: AFP) išli na hideout festival Let do Zadra pretvorio se u pravi pakao: Pijani Britanci terorizirali putnike i osoblje, policija ih uhitila čim su sletjeli

Ovdje se fotografiranje ne propušta. I sve što se zabilježi, pojavljuje se na društvenim mrežama kao nikad dosad. 'Ono što smo primijetili, posljednjih mjesec dana pogotovo, je zaista jedan fenomen. Dnevno se odašilju, pa mogu reći, stotine poruka, bilo video, bilo audio, bilo fotografskih na društvenim mrežama', kaže Ante Galić iz turističke zajednice Zadra.

Chicago planira 'jezerske orgulje' po uzoru na zadarske

Uz nagrade i dobar glas koji se širi već 10 godina, eto sada prigode za besplatno turističko oglašavanje Zadra. 'To je jedan trend, dakle, koji nam se događa i koji nam u marketingu uvelike pomaže. Uvelike nadmašuje sredstva koja su u principu uložena', dodaje gospodin Galić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene