Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon Strmotine ostavke

Ministrica Murganić: "Uskoro ćemo imenovati novog državnog tajnika za demografiju"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić u četvrtak je rekla da se provode sve zacrtane demografske mjere te da će uskoro imenovati državnog tajnika za demografiju.

Na pitanje kada će imenovati državnog tajnika za demografiju, ministrica Nada Murganić odgovorila je: "Budemo uskoro. Imamo ljude koji rade. Sve zacrtane mjere se provode, čak i jačim intenzitetom."

Pročitajte i ovo Državni tajnik za demografiju podnio ostavku (Foto: Dnevnik.hr) Sa suzama u očima Pogledajte trenutak u kojem je državni tajnik ostavkom iznenadio ministricu Murganić Marin Strmota i Nada Murganić (Foto: Dnevnik.hr) demografska revitalizacija Strmota šokirao ministricu iznenadnom ostavkom: "Ovo je veliki folklor, ne vjerujem da će se išta riješiti ovakvim pristupom"

Najavila je kako se pripremaju za sjednicu Vijeća za demografsku revitalizaciju Hrvatske te da u pripremi imaju i kadrovska rješenja.

"Čovjek stručan, demograf svakako bi dobro došao, ali imamo i pomoć i sugestije sa strane, tako da možemo dobro raditi", rekla je Murganić uoči sjednice Vlade.

Bivši državni tajnik za demografiju Marin Strmota još je krajem veljače, iznenada i na konferenciji za novinare, podnio ostavku na tu dužnost smatrajući da su Vladine mjere "folklor i neozbiljne". (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene