Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gabrijela Kišiček

Stručnjakinja za komunikaciju analizirala govor Marina Strmote: "Iščitava se samo jedno"

Gabrijela Kišiček (Foto: Dnevnik.hr)
Gabrijela Kišiček (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Gabrijela Kišiček (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Iz govora tijela, ali i poruka državnog tajnika Marina Strmote, stručnjakinja za komunikaciju Gabrijela Kišiček iščitava samo jedno - pesimizam.

''Spominjanje djece, nezaposlene supruge i roditelja pokazuje samo da je njemu ovaj posao donio vrlo osobno razočaranje'', rekla je Gabrijela Kišiček osvrćući se na javno podnesenu neočekivanu ostavku Marina Strmote, državnog tajnika za demografiju.

Pročitajte i ovo Mohamad Štajeh Rat u Gazi Palestinski premijer podnio ostavku: "To ima smisla samo u kontekstu dogovora za sljedeću fazu" Gabrijela Kišiček (Foto: Privatna arhiva) Analiza Gabrijele Kišiček Stručnjakinja analizirala Tomaševićev i Škorin govor: Tko koristi neoriginalne fraze, a tko s govornicom - nema problema?

Reakcija ministrice Nade Murganić, smatra Kišiček, bila je hladna i birokratska: ''Ona je reagirala iznenađujuće hladno i distancirano kao da se to nje ne tiče i da nema utjecaja na nju''.

Marin Strmota do ponuđene ostavke spominjao se u kadrovskim kombinacijama moguće rekonstrukcije Vlade. Riječ je o mladom stručnjaku, kažu upućeni, na kojeg je premijer računao. Od ostavke više se ne javlja nikome. Iz Banskih dvora samo kratak odgovor - ostavka je osobni potez Marina Strmote.

''Sve je iznenadila ta odluka i vjerujem da je ona bila osobna, a ja ne mogu više od toga reći'', rekao je Gordan Jandroković, predsjednik Hrvatskog Sabora.

Strmota je trebao zamijeniti Nadu Murganić za koju u vrhu HDZ-a smatraju da se nije snašla.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene