Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom posjeta županiji

"Jak punkt za jačanje turističke ponude" Potpisan sporazum o obnovi zadarske zračne luke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Andrej Plenković s nekoliko ministara boravi u posjetu Zadarskoj županiji. Obišli su otoke Ugljan i Pašman, kao i gradilište Donjeg mosta u Ninu. U Benkovcu su potpisali ugovor za projekt uređenja stare gradske jezgre.

U Zadru je premijer s ministrima obišao novu zgradu putničkog terminala u luci Gaženica, kao i zračnu luku. Ministar prometa Oleg Butković i ministar obrane Damir Krstičević potpisali su sa zračnom lukom sporazum o rekonstrukciji i nadogradnji uzletno-sletne staze i obnove zgrade putničkog terminala.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković - 3 Dinamičan odnos Milanović i Plenković družili su se na početku, a onda je počela žestoka paljba uvredama: "Plameni jazavac, nilski konj, šmrkavac..." Govor Andreja Plenkovića na stranačkom skupu HDZ-a u Osijeku - 6 Reakcija na neočekivanu vijest Plenković o kandidaturi predsjednika Milanovića: "Ovako paničan potez radi samo netko tko je u velikom strahu"

"Potpisali smo sporazum kojim smo se dogovorili da ćemo zajedno riješiti ovaj projekt, riješiti imovinsko-pravne odnose", rekao je Butković.

"Brojka od 700.000 putnika tijekom 2018. godine je izrazito ohrabrujuća jer zadarska luka postaje jaki punkt za jačanje turističke ponude", dodao je premijer Plenković.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene