Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istražio prijave dok je bio ravnatelj

Ministar Kujundžić o prozivkama da je štitio ortopeda iz KB-a Dubrave: ''To su spinovi i insinuacije''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar zdravstva Milan Kujundžić u KB-u Dubrava odgovorio je i na pitanja o ortopedu iz te bolnice, na kojeg su se žalili brojni pacijenti i koji je naposljetku dobio otkaz.

Ministar Milan Kujundžić rekao je da je za svog mandata kao ravnatelj Dubrave u bolnici zaprimljena jedna prijava i da se tada postupalo prema prikupljenim dokazima.

Pročitajte i ovo Dubrava (Dnevnik.hr) Pacijenti sve glasniji Optužbe protiv ortopeda iz pakla ne prestaju se množiti: "Vulgaran, neprofesionalan, grub! Imam fobije od njega" Provjereno - Doktor iz noćne more (Foto: Provjereno) - 2 ŠOKANTNE ISPOVIJESTI Zagrebački liječnik iz noćne more: "Pitao me je li me muž, kada me prvi put j***, to učinio sprijeda ili zg***... Izašla sam ponižena"

Kujundžić je priznao je da to očito nije bilo dovoljno, jer je idućih godina bilo sve više slučajeva vrijeđanja od strane istog doktora.

Zahvalio je aktualnoj upravi bolnice što je sada obavila dobar posao i pozvao pacijente, osoblje i medije da i dalje ukazuju na slične nepravilnosti liječnika diljem Hrvatske.

Aktualni ravnatelj bolnice rekao je da ne može komentirati rad svojih prethodnika no da je on u svojem kratkom mandatu odmah po primitku informacija o vulgarnom liječniku pokrenuo postupak inspekcije te da je liječnik na koncu dobio otkaz ugovora o suradnji.

Na pitanje je li istinita konstatacija da je upravo on za vrijeme svog mandata kada je bio ravnatelj KB-a Dubrava, štitio liječnika od otkaza, Kujundžić je rekao da su to spinovi i insinuacije te da to nije točno.

Podsjetimo, ortoped iz Kliničke bolnice Dubrava, koji je godinama vrijeđao pacijente, dobio je otkaz, samo tjedan dana nakon objave priče u emisiji Provjereno.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene