Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osvrnuo se na migracije u Hrvatskoj

Ministar Božinović komentirao incident u Donjem Srbu: "Imamo human pristup, ali ne prema onima koji nastoje zaraditi na ljudskoj nesreći"

Ministar Davor Božinović (Foto: Dnevnik.hr)
Ministar Davor Božinović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Ministar Davor Božinović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u Slavonskom Brodu komentirao je stanje ilegalnih migracija u Hrvatskoj. Osvrnuo se i na objavu udruge "Are You Syrious?" o pucnjavi na kombi s ilegalnim migrantima kod Donjeg Srba.

Udruga "Are You Syrious?" tvrdi da su se migranti žalili da su ih policijski službenici tukli dok su izlazili iz kombija. Ministar Božinović poručio je da je stručni tim Ravnateljstva policije došao do zaključka da je postupanje policije bilo u skladu s pravilima struke.

Pročitajte i ovo Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..." Davor Božinović Manji broj ilegalnih prijelaza Božinović najavio kupnju skupocjenih helikoptera: "Smanjit ćemo pritisak na Hrvatsku granicu i EU"

"Sigurni smo da radimo u skladu sa zakonom i u skladu sa zaštitom nacionalnih interesa. Nećemo dopuštati ilegalne migracije. Mi imamo human pristup, ali ne prema onima koji krijumčare ljude i svima koji su uključeni u tu mrežu koja nastoji zaraditi na nesreći ljudi koji dolaze iz dalekih dijelova svijeta", rekao je ministar Božinović.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene