Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Povrće na zlu glasu'

Milinović i Čobanković jeli krastavce ispred Vlade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao što je to učinila španjolska ministrica poljoprivrede danas su krastavce jeli i neki političari na Markovu trgu.

Ministar zdravstva Darko Milinović i ministar poljoprivrede Petar Čobanković samo su neki od političara koji su prije sjednice Vlade 'degustirali' krastavce.

Pročitajte i ovo Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene Slika nije dostupna Otkrivaju Evo za čim žale HDZ-ovi ministri...

Naime, domaći krastavci posljednih su dana 'povrće na zlu glasu' zbog sumnje da je zaraza bakterijom E. coli potekla sa španjolskih farmi. Krastavci su zato u Njemačkoj, gdje je većina oboljelih, zabranjeno povrće. Rusija je zaustavila uvoz povrća iz zemalja Europske unije, a Danska i Italija ipak su povukle preporuku o nekonzumiranju krastavaca.

Španjolska se zbog optužbi Njemačke digla na noge, a kako bi dokazala da je s povrćem sve u redu španjolska ministrica javno je jela krastavce. Hrvatski političari učinili su isto. Osim Milinovića i Čobankovića krastavce su probali i ministar kulture Jasen Mesić, glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić i ministar uprave Davorin Mlakar.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene