Marin Miletić
Marin Miletić Foto: Patrik Macek

Marin Miletić oglasio se u vezi s nedavnim gnjusnim porukama upućenima Nikoli Grmoju te objasnio što za njega znači LGBTIQ propaganda.


Saborski zastupnik Marin MIletić kazao je da je u kontekstu Antipedofilskog zakona njegov kolega Nikolu Grmoju pogrešno shvaćen.

"Nije se na ispravan način shvatilo kolegu Grmoju. Ne branim ga, ja sam zadnji koji ga treba braniti, ali držim da je vrlo jasno detektirao gdje je problem'', kazao je Miletić u razgovoru za N1 televiziju.

Smatra da pedofile treba zatvoriti. "Pedofila ima najviše u obitelji, među rođacima, udrugama, sportskim udrugama, u crkvi - to sve treba porokat. Ne mislim na egzekuciju, nego u pogledu zatvora'', istaknuo je Miletić.

Božo Petrov i Nikola Grmoja Petrov i Grmoja najavili tužbe protiv Zagreb Pridea: "Kakva je to agresivna skupina ljudi pred kojima se ne smije izreći vlastiti stav?"

Nikola Grmoja Grmoja ne odustaje: "Ne znate na koga ste se namjerili''

Kazao je i što je po njemu LGBT propaganda. "Kada dječak od 14 godina, koji je ušao u adolescenciju, i misli da se zove Marin, a sutra Marina, a ako je u petak popio četiri piva, ni sam ne zna što je. Ako mu kroz sustav instruirate nešto, rodna ideologija, rod, rodna uvjetovanost itd., to je za nas sve jako upitno. Mi ćemo se boriti za kršćanske vrednote, oni su naše temeljno polazište i naš pogled na svijet", zaključio je Miletić.