Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Olujna bura

Maslenica zatvorena za sav promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog olujne bure za sav je promet zatvorena dionica autoceste A1 između čvora Sveti Rok i čvora Maslenica i državna cesta D54 Maslenica- Zaton Obrovački

Dionicom jadranske magistrale (D 8) između Senja i Svete Marije Magdalene prometuju samo osobna vozila, a dionicom između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je za I. i II. skupinu vozila (motocikle, autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, kombi vozila te vozila s natkrivenim teretnim prostorom).

Pročitajte i ovo Ilustracija EU financira samo dio Vozači na rubu živaca zbog raskopanih cesta: ''Radovi negdje traju već treću zimu, a novca za dovršetak nema'' Orkanska bura Stanje Autocesta Rijeka-Zagreb otvorena je za sva vozila, zbog orkanske bure prekinute brojne trajektne linije

Na Paškom mostu i na dionici Jadranske magistrale (D 8) između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je za motocikle, autobuse na kat i vozila s kamp prikolicama (I. skupinu vozila).

Dionicom autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Kikovica, u smjeru Rijeke zabrana je za vozila teža od 3,5 tone, vozila s natkrivenim teretnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp prikolicama.

U prekidu je trajekna linija Prizna-Žigljen i Jablanac-Mišnjak te katamaranska linija od Rijeke prema otoku Pagu. Trajekt na liniji Valbiska-Lopar prevozi samo osobna i dostavna vozila. Pojačan je promet teretnih vozila na graničnom prijelazu Macelj. (HIna)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene