Vučić i Stefanović igraju šah (Foto: Twitter)
Vučić i Stefanović igraju šah (Foto: Twitter) Foto: Twitter

Dok pred njegovim uredom traju prosvjedi, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u zgradi Predsjedništva igra šah s ministrom unutarnjih poslova Nebojšom Stefoanovićem.


"U Predsjedništvu kratak odmor prije poslijepodnevnih aktivnosti. Srbija hrabrosti i poštenja uvijek pobjeđuje nasilnike", poručio je Vučić na Twitteru i podijelio fotografiju partije šaha sa Stefanovićem

Vezani članci Baklje na prosvjedima u Beogradu Peti dan prosvjeda u Srbiji: Policija zaplijenila Molotovljeve koktele, u Beogradu zapaljene baklje Napad na novinara Nova.rs Bez milosti! Pogledajte kako policija napada novinare u Beogradu: ''Zašto to radite? Samo radimo svoj posao''

Podsjetimo, u tijeku je novi prosvjed u Beogradu protiv predsjednika Aleksandra Vučića. Prosvjednici su se okupili pred zgradom Predsjedništva Srbije u kojoj je Vučić održao konferenciju za novinare. Okružili su zgradu i traže njegovu ostavku.

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, održao je konferenciju za novinare u zgradi Predsjedništva Srbije u podne. U isto vrijeme prosvjednici su probili policijski kordon i došli do samog ulaza u zgradu.