Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bespomoćni i u strahu

Majka Klare Buntić: "Tukao ju je redovito, njegova obitelj sve je prikrivala. Prijetio je da će ubiti bebu. Sada je još gori"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Majka supruge bivšeg hrvatskog reprezentativca Denisa Buntića, kojeg je supruga prijavila za nasilje, opisala je kako se njezina obitelj osjeća nakon mu općinski sud u Ljubuškom nije odredio pritvor već mjere zabrane.

Klara Buntić nalazi se kod svojih roditelja, potvrdila je Dnevniku Nove TV, nakon što ju je suprug premlatio i za to na sudu, na kojem radi njegova majka, dobio samo mjere zabrane. Klarina majka Ljubica Jurič kaže kako se boje novog napada i boje se izaći iz kuće.

"Totalno smo bespomoćni, niti jedemo niti pijemo, a kako ćemo dalje završiti, ja stvarno ne znam. I ranije smo znali da je agresivan, ali nismo znali da ju je spreman ubiti. Tukao ju je redovito. Njegova obitelj sve je to znala i prikrivala", kazala je Jurič za Index.

Dodala je kako je njezinoj kćeri svaki dan sve teži, sve je više boli tijelo puno modrica.

Pročitajte i ovo Paula Klaić Saulačić, reporterka Dnevnika Nove TV Devetero spašenih Reporterka Dnevnika Nove TV o novim detaljima potrage za nestalim osobama: "Dva kajaka izvučena su iz mora"

"Iscrpljena je, a i mi skupa s njom. Više se ni ne prepoznajemo. Ne znam jesam li popila lijek ili ne. Bez obzira na to što nam je policija rekla da nas obilaze 24 sata, ja sam vezana za kuću, nisam komotna.

Bojimo se izaći iz kuće. Ako je on bio u stanju pred malom bebom pucati u kući i prijetio da će ubiti bebu, kako ne bi bio spreman i sada doći? On je sada još gori. Nas štiti javnost, a zakon nas ništa nije zaštitio", ispričala je Ljubica Jurič.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene