Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužiteljstvo sprema žalbu

Supruga Denisa Buntića: "U kući sam svojih roditelja. Pokušavam se oporaviti od šoka i tjelesnih ozljeda"

Ne stišavaju se reakcije oko slučaja Denisa Buntića. Nakon što ga je supruga prijavila za nasilje i nakon što mu općinski sud u Ljubuškom nije odredio pritvor već mjere zabrane - sa suda potvrđuju kako je Buntićeva majka zaposlena na tom istom sudu.

I dok tužiteljstvo priprema žalbu, nižu se komentari sumještana, šokirala je i objava jednog svećenika, a progovorila su i nekadašnja dva trenera Denisa Buntića Lino Červar i Slavko Goluža.

"U daljnjem tijeku postupka definitivno ćemo tražiti izuzeće ukoliko sam sud ne predloži od neposredno višeg suda da odredi drugi nadležni sud", rekao je za Dnevnik Nove TV Josip Aničić, županijski tužitelj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Napad u Zagrebu Redari tukli mladiće ispred poznatog noćnog kluba. Majka na rubu suza: "Govorili su mi - nemoj ići s time u javnost, to je mafija. Ali morala sam"

Unatoč tome što smatra sud - supruga koja je nasilje i prijavila kaže - živi u strahu. Objavila je i audiosnimku zlostavljanja.

"Ja sam trenutačno u kući svojih roditelja i tu ću biti do daljnjeg. Pokušavam se iskreno oporaviti od šoka i tjelesnih ozljeda, imam podršku svoje obitelji i prijatelja", ispričala je.

A što su o slučaju rekli Lino Červar i Slavko Goluža, njegovi bivši treneri pogledajte u videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene