Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priču prvi objavio Dnevnik Nove TV

Maja Sever slikala uzurpaciju obale na otočiću Tijatu, napala je dvojica muškaraca: "Počeli su vikati s kopna, sjeli u gumenjak i došli do nas"

Aktualno Galerija Maja Sever Maja Sever Foto: DNEVNIK.hr Restoran na otoku Tijatu - 6 Restoran na otoku Tijatu - 6 Foto: DNEVNIK.hr Restoran na otoku Tijatu - 5 Restoran na otoku Tijatu - 5 Foto: DNEVNIK.hr Restoran na otoku Tijatu - 4 Restoran na otoku Tijatu - 4 Foto: DNEVNIK.hr +2 Restoran na otoku Tijatu - 3 Galerija 1/7 >>
Priča o uzurpaciji obale i bespravnoj gradnji na otoku Tijatu, koju je eksluzivno donio Dnevnik Nove TV, ima novi nastavak.

Restoran koji je nastavljao raditi iako mu je državni inspektorat zabranio rad, a lučka kapetanija utvrdila i ilegalno pristanište brodova uz restoran opet je danas posjetila policija i inspekcija.

Pročitajte i ovo brod Tijat "Meni je to dobitak" Vratio se Tijat, brod s dušom: "Vodila nas je čista ljubav i ona je napokon urodila plodom" Ljudi u restoranu Krenule tužbe Pojeli obrok i pojurili na WC, djeca su povraćala po ulici! Brojni završili u bolnici: Restoran pokušava zataškati veliki propust

To je htjela snimiti novinarka Maja Sever u društvu sutkinje Sandre Artuković, ali su ih napala dvojica muškaraca - povezani s vlasništvom i upravljanjem restoranom.

Odvjetnica vlasnika restorana za Dnevnik Nove TV kaže kako o napadu ništa ne zna. Tvrdi i kako restoran nakon priloga u Dnevniku Nove TV nije radio. Na teren je izašla i policija - koja kaže kako zasad nisu dobili prijavu za napad.

Dnevnik Nove TV razgovarao je i Majom Sever koja poručuje da napad želi prijaviti, ali joj nije jasno zbog čega policija ne postupa po službenoj dužnosti. Evo kako opisuje današnju situaciju na Tijatu.

"Vaš Domagoj je prije nekoliko dana imao veliku reportažu i javljanje i cijelo vrijeme stižu vijesti da restoran usprkos zabrani radi. Došla sam s prijateljicom koja je rekla da ide sa mnom. Vidjeli smo da je tamo policija i vjerojatno netko iz inspektorata. Sa sredine uvale sam okinula fotografiju.

Na to su meni nepozanti muškarci počeli vikati s kopna, sjeli u gumenjak i došli do nas, vikali 'briši slike', ušli u barku i uzeli mobitel. Ja sam rekla da brišu slike, samo da mi vrate mobitel.

Onda su oni otišli do policije, ali sam i ja otišla do policije koja je rekla da smijem fotografirati jer je javna površina. Ja sam dala sve podatke i samo rekla 'dajte mi mobitel i pustite da odem doma' jer je ovo sve zajedno stvarno neugodno", ispričala je Sever.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene