Gabrijela Žalac (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Gabrijela Žalac (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Marijana Obradović je krajem prošle godine pijana autom naletjela na pješakinju pa pobjegla.


Marijana Obradović, kuma ministrice Gabrijele Žalac, od petka više nije članica Hrvatske demokratske zajednice, potvrdio je za DNEVNIK.hr predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a dr. Željko Glavić.

Vezani članci Andrej Plenković nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a Plenković o Klisoviću: ''Bizarno mi je da se kandidira netko tko ne poznaje Bandića. To znači da ne poznaje teme" Vice Mihanović HDZ-ov kandidat za Split najavio gradnju četiri dječja vrtića i 150 stanova, a planira i osnivanje dugoočekivanog azila za životinje

"Zbog nanošenja štete ugledu stranke, zbog vožnje u pijanom stanju i krajnje neciviliziranog postupka bježanja s mjesta nesreće koju je prouzročila i u kojoj je ozlijeđena jedna osoba, zatraženo je da napusti stranku, što je ona i učinila u petak", kazao nam je Glavić. Dometnuo je i da Obradović nije imala nikakvu funkciju u stranci te da je sada brisana iz članstva. 

Obradović je krajem prošle godine pijana autom naletjela na pješakinju pa pobjegla. Policija ju je, nakon bijega s mjesta nesreće, pronašla na kućnoj adresi. Pješakinja koju je ozlijedila dok je hodala nogostupom u Jakšiću, kazala je kako bi se sve zataškalo da s Volkswagena nije otpala registracijska pločica.