Gabrijela Žalac (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Gabrijela Žalac (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

Marijana Obradović je krajem prošle godine pijana autom naletjela na pješakinju pa pobjegla.


Marijana Obradović, kuma ministrice Gabrijele Žalac, od petka više nije članica Hrvatske demokratske zajednice, potvrdio je za DNEVNIK.hr predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a dr. Željko Glavić.

Vezani članci Predsjedništvo i Nacionalno vijeće HDZ-a (Foto: Slavko Midzor/PIXSELL) - 8 Plenković o spornoj izjavi Grabar-Kitarović: "Vjerujem da je to bilo u šali" Gabrijela Žalac (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Gabrijela Žalac: "Kuščevićeva afera nije naštetila HDZ-u, dolaze bolja vremena"

"Zbog nanošenja štete ugledu stranke, zbog vožnje u pijanom stanju i krajnje neciviliziranog postupka bježanja s mjesta nesreće koju je prouzročila i u kojoj je ozlijeđena jedna osoba, zatraženo je da napusti stranku, što je ona i učinila u petak", kazao nam je Glavić. Dometnuo je i da Obradović nije imala nikakvu funkciju u stranci te da je sada brisana iz članstva. 

Obradović je krajem prošle godine pijana autom naletjela na pješakinju pa pobjegla. Policija ju je, nakon bijega s mjesta nesreće, pronašla na kućnoj adresi. Pješakinja koju je ozlijedila dok je hodala nogostupom u Jakšiću, kazala je kako bi se sve zataškalo da s Volkswagena nije otpala registracijska pločica.