Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BRISANA IZ ČLANSTVA

Kuma ministrice Žalac izbačena iz HDZ-a: "Zbog vožnje u pijanom stanju i bježanja s mjesta nesreće zatražili smo da napusti stranku"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marijana Obradović je krajem prošle godine pijana autom naletjela na pješakinju pa pobjegla.

Marijana Obradović, kuma ministrice Gabrijele Žalac, od petka više nije članica Hrvatske demokratske zajednice, potvrdio je za DNEVNIK.hr predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a dr. Željko Glavić.

Pročitajte i ovo Plenković na TikToku "Je l' bilo ok?" VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine

"Zbog nanošenja štete ugledu stranke, zbog vožnje u pijanom stanju i krajnje neciviliziranog postupka bježanja s mjesta nesreće koju je prouzročila i u kojoj je ozlijeđena jedna osoba, zatraženo je da napusti stranku, što je ona i učinila u petak", kazao nam je Glavić. Dometnuo je i da Obradović nije imala nikakvu funkciju u stranci te da je sada brisana iz članstva. 

Obradović je krajem prošle godine pijana autom naletjela na pješakinju pa pobjegla. Policija ju je, nakon bijega s mjesta nesreće, pronašla na kućnoj adresi. Pješakinja koju je ozlijedila dok je hodala nogostupom u Jakšiću, kazala je kako bi se sve zataškalo da s Volkswagena nije otpala registracijska pločica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene