Gabrijela Žalac (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)
Gabrijela Žalac (Foto: Patrik Macek/PIXSELL)

Marijana Obradović je krajem prošle godine pijana autom naletjela na pješakinju pa pobjegla.


Marijana Obradović, kuma ministrice Gabrijele Žalac, od petka više nije članica Hrvatske demokratske zajednice, potvrdio je za DNEVNIK.hr predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a dr. Željko Glavić.

Vezani članci Ministrica EU fondova Gabrijela Žalac (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Žalac ne zna hoće li biti na listi: HDZ do kraja tjedna predstavlja kandidate za EU izbore Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Dusko Jaramaz) Kuma ministrice Žalac pijana skrivila prometnu nesreću pa pobjegla, policija to tretira kao prekršaj

"Zbog nanošenja štete ugledu stranke, zbog vožnje u pijanom stanju i krajnje neciviliziranog postupka bježanja s mjesta nesreće koju je prouzročila i u kojoj je ozlijeđena jedna osoba, zatraženo je da napusti stranku, što je ona i učinila u petak", kazao nam je Glavić. Dometnuo je i da Obradović nije imala nikakvu funkciju u stranci te da je sada brisana iz članstva. 

Obradović je krajem prošle godine pijana autom naletjela na pješakinju pa pobjegla. Policija ju je, nakon bijega s mjesta nesreće, pronašla na kućnoj adresi. Pješakinja koju je ozlijedila dok je hodala nogostupom u Jakšiću, kazala je kako bi se sve zataškalo da s Volkswagena nije otpala registracijska pločica.