Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve više reakcija

Kraš reagirao na prozivanje na Todorićevu blogu i opovrgao da su naplatili stara potraživanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Todorićevu objavu na blogu u kojoj se spominje naplata starih potraživanja tvrtke Kraš d.d., reagirali su iz te tvrtke te Todorićeve tvrdnje u potpunosti odbacili i opovrgli.

"Temeljem današnje objave na blogu Ivice Todorića, a u kojem se Kraš proziva da je naplatio sva stara potraživanja prema Agrokoru, u cijelosti opovrgavamo navedeno, te izjavljujemo da je riječ o potpuno lažnoj i neistinitoj tvrdnji. Od trenutka stupanja na snagu Lex Agrokora do danas Kraš d.d. nije naplatio niti jedne kune starog potraživanja. Kao što je bio slučaj i do sada, Kraš će i nadalje sa svim dobavljačima dijeliti zajedničku sudbinu u provedbi naplate starih potraživanja prema koncernu Agrokor", stoji u odgovoru Damira Bulića, predsjednika Uprave Kraš d.d.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno" Ivana Petrović Analiza Ivane Petrović Potpuni debakl u slučaju Agrokora: "Otvara se novi problem, a DORH je Todorića trebao pitati ključno pitanje vezano za rusku banku"

Podsjetimo, Ivica Todorić je u objavi na blogu da su Krašu plaćena sva stara potraživanja prema Agrokoru, što je izazvalo reakciju iz Uprve te tvrtke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene