Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na košarkaškom spektaklu u Jazinama u Zadru, u sklopu kojega su sinoć utakmicu odigrali veterani KK Zadra s veteranima hrvatske košarkaške vrste - srebrnima s OI '92., prikupljeno je više od 30 tisuća kuna za razminiranje Hrvatske.


Spektakl su organizirali u ponedjeljak navečer veterani KK Zadra i zagrebačka tvrtka Spes - Centar za poduke i prevodilaštvo.

Vezani članci Auto na plaži Kad Slavonac dođe na more: Prizor iz Zadra nasmijao ljude na plaži, izgleda da se previše približio moru Vatrogasci, ilustracija Tragedija pokraj Zadra: Vatrogasci ugasili požar na kući, pa unutra našli tijelo

Utakmica je odigrana u sklopu akcije "Spes - za Hrvatsku bez mina". Svi sudionici tog spektakla - gledatelji, organizatori, igrači, treneri, suci, delegati i novinari - kupili su ulaznicu po cijeni od 20 kuna. Od ukupno oko 1500 prodanih ulaznica 900 su otkupile zadarske tvrtke i ustanove.

Inače, utakmica je završila rezultatom 98:73 u korist veterana
hrvatske košarkaške vrste.

Nastupila su zvučna košarkaška imena, primjerice Dino Rađa, Franjo Arapović, Stojko Vranković, Arijan Komazec, Čedomir Perinčić, Emilio Kovačić, Ivan Obad i mnogi drugi.