Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Košarkaški veterani prikupili 30 tisuća kuna za razminiranje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na košarkaškom spektaklu u Jazinama u Zadru, u sklopu kojega su sinoć utakmicu odigrali veterani KK Zadra s veteranima hrvatske košarkaške vrste - srebrnima s OI '92., prikupljeno je više od 30 tisuća kuna za razminiranje Hrvatske.

Spektakl su organizirali u ponedjeljak navečer veterani KK Zadra i zagrebačka tvrtka Spes - Centar za poduke i prevodilaštvo.

Pročitajte i ovo Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

Utakmica je odigrana u sklopu akcije "Spes - za Hrvatsku bez mina". Svi sudionici tog spektakla - gledatelji, organizatori, igrači, treneri, suci, delegati i novinari - kupili su ulaznicu po cijeni od 20 kuna. Od ukupno oko 1500 prodanih ulaznica 900 su otkupile zadarske tvrtke i ustanove.

Inače, utakmica je završila rezultatom 98:73 u korist veterana
hrvatske košarkaške vrste.

Nastupila su zvučna košarkaška imena, primjerice Dino Rađa, Franjo Arapović, Stojko Vranković, Arijan Komazec, Čedomir Perinčić, Emilio Kovačić, Ivan Obad i mnogi drugi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene