Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PU koprivničko-križevačka

Ulov policije: Pronađena pozamašna količina oružja, streljiva i minoeksplozivnih sredstava

PU oduzela velike količine oružja, streljiva i minoeksplozivna sredstva
PU oduzela velike količine oružja, streljiva i minoeksplozivna sredstva Foto: PU koprivničko-križevačka
Policija je kod 48-godišnjaka pronašla oružje, streljivo i minskoeksplozivna sredstva. Protiv njega slijede kaznena prijava i optužni prijedlog.

Koprivničko-križevačka policija završila je kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom.

Oduzeto mu je devet spremnika za automatsku pušku, dva tromblonska nastavka, zračnu pušku s optičkim ciljnikom, dvije mine, dva prazna spremnika od ručnih bombi, 43 nosača streljiva, četiri trotilska metka, tri komada protuavionskog streljiva te 477 komada raznog streljiva.

Pročitajte i ovo Kradljivica po grobljima - 3 beskrupulozna kradljivica FOTO Ovo je žena koja krade po grobljima, opljačkala je i grob djeteta: "Došla je bijelim autom"

Pročitajte i ovo Ilustracija mještani kod Magdeburga bijesni Traži se vozač koji svakog dana baci sendvič uz autocestu: "Nije rekao ženi pa sad mora živjeti s tim"

Policija sumnja da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Protiv muškarca bit će podnesena kaznena prijava nadleženom državnom odvjetništvu kao i optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene