Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mještani kod Magdeburga bijesni

Traži se vozač koji svakog dana baci sendvič uz autocestu: "Nije rekao ženi pa sad mora živjeti s tim"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Već šest mjeseci misteriozni sendviči odbačeni uz autocestu izazivaju frustracije kod mještana na sjeverozapadu Njemačke.

Kod njemačkoga grada Magdeburga posljednjih se šest mjeseci uz autocestu B184 ponavlja neobičan događaj: uz rub ceste svakodnevno se pojavljuju sendviči, a sumnja se da ih baca isti vozač.

Naime, sendviči se uvijek mogu pronaći između sela Königsborn i Heyrothsberge, a zamotani su u aluminijsku foliju. No mijenja se ono što se nalazi unutar sendviča. Kako prenose lokalni mediji, ponekad se u sendviču nalazi sir, a ponekad salama ili kobasice. Nekad je sendvič netaknut, a ponekad ima tragove griženja.

Odbačeni sendviči ponekad završe u privatnim vrtovima, što je izazvalo dodatan bijes. Pronalaze ih i rano ujutro, nekad i prije 6 sati, što znači da ih vozač odbacuje možda na putu prema poslu, piše Euronews.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oprez! Zbog opasne bakterije povlače se dvije salame: Može izazvati upalu mozga

Pročitajte i ovo Ilustracija dobitna kombinacija Lova do krova! Izvučen je Eurojackpot od gotovo 66 milijuna eura, pogledajte gdje živi sretni dobitnik

Holger Becker, 59-godišnji predsjednik nogometnog kluba u Heyrothsbergeu, rekao je za Bild da odbačeni sendviči često padnu na njihov teren pa onda volonteri trebaju čistiti.

"Za nas je ovo vrlo nezgodno", kaže Becker.

Stručnjaci raspravljaju o tome zašto bi netko šest mjeseci bacao sendviče.
Anke Precht, psihologinja, rekla je za Bild da je moguće da je vozač dobio sendvič od supruge, ali da joj nije rekao da joj sendviči baš i nisu ukusni pa sad mora živjeti s tim.

Bacanje smeća iz automobila u vožnji inače je kažnjivo pa bi vozač, ako ga ikad pronađu, mogao platiti kaznu od 400 eura.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene