Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Bjelovara

Djeca u kanalu pronašla ručnu bombu: Odmah su alarmirali odrasle

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Djeca su u kanalu blizu Bjelovara pronašla ručnu bombu i streljivo. Sve su prijavili odrasloj osobi koja je o svemu obavijestila policiju.

Nedaleko od Bjelovara, u kanalu između Srijedske i Stare Ploščice djeca su pronašla neeksplodirana eksplozivna sredstva i o tome obavijestili odraslu osobu koja je pronalazak prijavila policijskim službenicima, izvijestila je PU bjelovarsko-bilogorska.

Na mjesto pronalaska je izašao policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu koji je iz kanala izvadio jednu ručnu bombu M75 i 78 komada streljiva raznog kalibra koje je uklonio s mjesta pronalaska i pohranio u skladište ubojite opreme do uništenja.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić FENOMEN BALKANA Srbija se ozbiljno naoružava, sprema li se novi rat na Balkanu? "Ta podmetanja o hegemonističkim ambicijama…"

"Pohvale djeci koja su prepoznala da se ne radi o predmetima za igru! Ovom prilikom podsjećamo da je opasno i neodgovorno oružje, streljivo i minsko-eksplozivna odbacivati u potoke, kanale, šumske puteve i slično jer su potencijalni uzroci tragičnih događaja.

Pozivamo građane da postupaju odgovorno i oružje, streljivo i minsko-eksplozivna sredstva predaju policiji bez sankcija", poručili su iz policije. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene