Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nije to zaslužio'

Ima li opravdanja 'telefonski' otkaz Rohatinskom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade Zoran Milanović potvrdio je da će novi guverner HNB-a biti Boris Vujčić. No način objave Zorana Milanovića kritizirali su komunikolozi i objasnili kako se profesionalci ponašaju u takvim situacijama.

Je li Željko Rohatinski trebao ostati još koji mandat, profesorica Smiljana Leinert Novosel u to ne želi ulaziti, ali smatra da je minimum poštovanja trebao biti da čovjeka koji je dva mandata bio u HNB-u, premijer pozove u Banske dvore i razgovara o tim temama.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 6 Anketa Dnevnika Nove TV Što mislite o odluci Ustavnog suda? Pogledajte kako ste glasali Đorđe Gardašević, ustavni stručnjak Sporna odluka Ne stišavaju se reakcije na Ustavni sud: Stručnjak objasnio u čemu je problem

>> AUDIO Milanović otkrio što je Rohatinskom rekao putem telefona!

'Nakon ovoliko godina, svatko zaslužuje da se s njim obavi sastanak, da se sa njim razgovara, da se pokaže da ga se cijeni kao osobu, ali da se ubuduće zbog različitih koncepcija, recimo vezanih uz financijsku politiku, ide različitim putevima', rekla je Leinert.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene