O polufinalnoj utakmici Hrvatske i Engleske bruji i Bruxselles.

Galerija


Uoči početka drugog dana summita NATO-a, hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović novinarima je otkrila kako se utakmica pratila tijekom sinoćnje večere. Zbog toga je na večeri nosila popularne kvadratiće, na marami oko vrata.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Matija Habljak/PIXSELL) Predsjednica o presudi Karadžiću: ''Ona ne može vratiti u život desetke tisuća žrtava, ali je trajna opomena" Građanska inicijativa (Foto:Pixsell,Goran Stanzl) Inicijativa #spasime nakon sastanaka s premijerom i predsjednicom: "Pratit ćemo ostvarivanje ciljeva i rokova"

''Nismo gledali utakmicu, ali smo je pratili za vrijeme večere. Atmosfera je bila divna, jer su svi saveznici navijali za obje strane. Dobro je što su četiri ekipe iz Saveza u završnici. Francuski predsjednik Emmanuel Macron i ja smo se dogovorili da se vidimo u Moskvi u nedjelju. Tako da ću navijati i mi ćemo pobijediti u nedjelju'', rekla je Predsjednica.

Predsjednici su nakon utakmice na pobjedi čestitali brojni državnici među koima grčki premijer Aleksis Cipras, predsjednica Litve Dalia Grybauskaitė, francuski predsjednik Emmanuel Macron i mnogi drugi...

U priloženom videu pogledajte kako je izgledao doček Predsjednice ispred hotela nakon pobjede Vatrenih.