Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i premijer Tihomir Orešković danas su ručali u konobi na Kajzerici.


Na Facebook stranici Zagrebački kvart Kajzerica objavljene su fotografije na kojima su predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i premijer Tihomir Orešković snimljeni kako ulaze u ulaze u poznatu zagrebačku konobu.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović Državni vrh podržava ideju da se bivša predsjednica kandidira za glavnu tajnicu NATO-a: ''Možda je čak prekvalificirana...'' Kolinda Grabar-Kitarović Novi posao bivše predsjednice? "Priča se da ste najizglednija kandidatkinja za generalnu tajnicu NATO-a"

'Danas su u našem kvartu ( Konoba Didov San ) predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i premijer Tihomir Orešković', tvrde na stranici kvarta. Nije poznato o čemu su razgovarali, niti je navodni zajednički ručak bio službeno najavljen.

Podsjetimo, predsjednik Vlade Tihomir Orešković u petak je završio dvodevni posjet Vukovarsko-srijemskoj županiji porukom kako je prije dolaska u najistočniju slavonsku županiju bio optimist, a sada je još veći jer je u toj županiji upoznao mnoge ljude voljne da rade i ulažu, ali su često bili sputavani raznim birokratskim preprekama. U isto je vrijeme predsjednica je bila u službenom posjetu Bugarskoj.

Posljednja zajednička odluka koju su donijeli bila je imenovanje šefa sigurnosno obavještajne službe Daniela Markića.