Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i premijer Tihomir Orešković danas su ručali u konobi na Kajzerici.


Na Facebook stranici Zagrebački kvart Kajzerica objavljene su fotografije na kojima su predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i premijer Tihomir Orešković snimljeni kako ulaze u ulaze u poznatu zagrebačku konobu.

Vezani članci Slika nije dostupna Karamarko i Milanović o razlozima zbog kojih nisu došli u Sabor Slika nije dostupna Premijer i predsjednica na obilježavanju 25. obljetnice formiranja OSRH

'Danas su u našem kvartu ( Konoba Didov San ) predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i premijer Tihomir Orešković', tvrde na stranici kvarta. Nije poznato o čemu su razgovarali, niti je navodni zajednički ručak bio službeno najavljen.

Podsjetimo, predsjednik Vlade Tihomir Orešković u petak je završio dvodevni posjet Vukovarsko-srijemskoj županiji porukom kako je prije dolaska u najistočniju slavonsku županiju bio optimist, a sada je još veći jer je u toj županiji upoznao mnoge ljude voljne da rade i ulažu, ali su često bili sputavani raznim birokratskim preprekama. U isto je vrijeme predsjednica je bila u službenom posjetu Bugarskoj.

Posljednja zajednička odluka koju su donijeli bila je imenovanje šefa sigurnosno obavještajne službe Daniela Markića.