Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predvodio kolonu

Kerum se provozao bez kacige i zaradio prekršajnu prijavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija prekršajno je prijavila gradonačelnika Željka Keruma i još tri osobe zbog nenošenja zaštitne kacige prilikom vožnje motociklom za prekjučerašnje svečanosti otvaranja Zapadne obale.

Kerum je u četvrtak predvodio kolonu motociklista i oldtimera na splitskoj Branimirovoj obali i pritom nije imao zaštitnu kacigu na glavi.

Pročitajte i ovo Vesna Bosanac uvrštena među Svjetske Pravednike u Vrtu Pravednika u Milanu Heroina Domovinskog rata Vesna Bosanac uvrštena među Svjetske Pravednike u Vrtu Pravednika u Milanu Riva na Zapadnoj obali, Split (Foto: Dnevnik.hr) Nezakonito u Splitu Milijune vrijedna Zapadna obala dobila "parazite" pod prozorima gradske vlasti: Megajahte na ilegalnom vezu, a institucije žmire

U splitskoj policiji kažu kako su do sada prekršajno obradili četiri osobe zbog prekrsaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama te da se prekršajna obrada nastavlja i dalje.

>> Kerum našao vremena za pjesmu, ali ne i za novu pučku kuhinju

Neki mediji, koji su izvještavali sa spomenute ceremonije, navodili su i da, osim Željka Keruma, motorističku kacigu koju je obvezno nositi prilikom vožnje nisu imali ni neki policajci koji su bili u koloni te da gradonačelnika nisu ni pokušali upozoriti da krši zakon. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene