Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Optužio Grbića i Karamarka

Karamarko i Grbić: Neprimjerena je reakcija Linića, nemamo mi veze s tim

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo unutarnjih poslova odgovorilo je na optužbe Slavka Linića koji optužuje glavnog ravnatelja policije Olivera Grbića za podmetanje.

U priopćenju Ministarstva unutarnjih poslova navodi se kako Slavko Linić nije informiran o kriminalističkom istraživanju jer ministra Karamarka i Olivera Grbića dovodi u kontekst događaja u kojima oni nemaju nikakvu ulogu.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović "ako se već želi natjecati" Milanović u svom stilu odgovorio Vučiću koji mu je poručio da će mu poslati glavicu kupusa Sudnica Bijeli štrajk Suci odgovorili Malenici: ''Iznosite neistine i manipulirate podacima, a sami ste pogazili svoju riječ''

'Policijska uprava primorsko-goranska postupa po zaprimljenom zahtjevu Županijskog državnog odvjetništva iz Rijeke kojim je policiji naloženo obavljanje nekoliko obavijesnih razgovora vezanih za nabavku oružja tijekom 1991., za potrebe naoružavanja jedinice Teritorijalne obrane Rijeka'. navodi se.

>> Linić ekskluzivno: Podmeću mi špijunčina Karamarko i Grbić!

Naglašava se kako po spomenutom zahtjevu Županijskog državnog odvjetništva policija postupa samostalno jer se ne radi o predmetu u koji bi se trebalo uključiti Ravnateljstvo policije.  'Dužni smo reći kako je Linić pogriješio dovodeći ministra Karamarka i glavnog ravnatelja policije Grbića u vezu sa spomenutim zahtjevom ŽDO te je u tom smislu u svojoj izjavi neprimjereno reagirao', stoji u priopćenju.

Dodaje se kako posebno zabrinjava izjava Slavka Linića u kojoj tvrdi da su 'Tržnice praktički već pale', misleći da odbacivanje kaznene prijave iako u tom predmetu još nije donijeta državnoodvjetnička odluka.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene