Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čelnici HDZ-a nakon izborne noći nisu bili posebno raspoloženi za razgovor s novinarima.


Prilikom dolaska u središnjicu HDZ-a, Josipa Rimac, direktorica HDZ-ove izborne kampanje samo je rekla kako još nije sve gotovo. 'Čekamo službenu objavu DIP-a. Kao što znate još uvijek nije završeno prebrojavanje svih biračkih mjesta', kazala je Rimac novinarima.

 

[VIDEO] Jutro nakon izbora: Evo što kažu u HDZ-u -->> http://bit.ly/1NEs8mo

Posted by DNEVNIK.hr on Monday, 9 November 2015
Vezani članci Slika nije dostupna Milanović je upitao 'što ćemo' - 'Stekao sam dojam da su i oni protiv' Slika nije dostupna Karamarko: Red je da MOST prvi sazna što HDZ misli o pojednim točkama

Ni predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko nije bio puno razgovorljiviji. Novinarima je rekao samo da će od njegovih suradnika dobiti izjavu kasnije. Tijekom poslijepodneva bio je bolje volje. Na pitanje kako se osjeća dan nakon izbora, kazao je da se osjeća dobro.

'Gledajte, pobijedili smo na izborima i konzultacije su u tijeku. Prema tome, ništa se neće preko noći, preko koljena, ali mislim da izborni pobjednik mora voditi reforme u sljedećem mandatu', kazao je Karamarko.

Na pitanje je li već kontaktirao vođu MOST-a, Božu Petrova, predsjednik HDZ-a kazao je kako ipak o tome ne bi govorio.

'Ne bi sad o tome, no sigurno ne hodamo ovako i ne šećemo ovdje bez veze', rekao je Karamarko.

Upitan jesu li počeli slaviti prerano, kazao je kako je HDZ na jučerašnjim izborima pobijedio.

'Ljudi moji, pa pogledajte što pišu strani mediji i strani tisak. Pobjedili smo na izborima. Zamislite da smo mi imali 56, a oni 59', kazao je Karamarko.  

[VIDEO] Karamarko namrgođen napustio središnjicu HDZ-a -->> http://bit.ly/1NEs8mo

Posted by DNEVNIK.hr on Monday, 9 November 2015

Najnovije informacije parlamentarnih izbora

Podsjetimo, HDZ je sinoć proglasio pobjedu, ali tijekom noći prebrojavanje listića pokazalo je kako nemaju značajnu prednost ispred suparnika, odnosno koalicije predvođene SDP-om Hrvatska raste.

Značajan broj zastupničkih mandata dobio je Most nezavisnih lista koji će na kraju odlučiti kome će dati podršku za sastavljanje Vlade.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook