Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Jedino Hrvatska: Zaustavimo detuđmanizaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zajednička lista "Jedino Hrvatska" održala je danas u podne na zagrebačkom Trgu maršala Tita, kratak prosvjedni skup, pod nazivom "Pet je do dvanaest - zaustavimo detuđmanizaciju".

Na skupu se okupilo nekoliko desetaka članova stranke, a nositelj liste "Jedino Hrvatska" u 1. izbornoj jedinici, predsjednik stranke Milovan Šibl, simbolički je na ploču toga Trga "zalijepio" ploču s natpisom "Trg Franje Tuđmana", priopćeno je iz stranke.

Pročitajte i ovo Neboder za stanovanje Hrvatskog vojnog veleučilišta u Zagrebu - 1 Još nije useljena Ministarstvo na sudu zbog maskirnog nebodera na vojnom učilištu: ''Investitor potražuje jedan dio radova koji nisu bili realizirani'' Slika nije dostupna Osječki sajam Preselila je njegovu bistu, ali...: Na istom se mjestu našli Tuđman, Tito i Grabar-Kitarović. A nije vic

U priopćenju se također navodi kako je "proces detuđmanizacije
Hrvatske na djelu jednakim intenzitetom od 3. siječnja 2000. do
danas", te da se detuđmanizacija "očituje u rashrvaćenju države i društva, rasprodaji svih preostalih nacionalnih gospodarskih subjekata te pripremi formalnog vraćanja Hrvatske u neo-jugoslavensku asocijaciju sa sjedištem u Sarajevu".

Zajednička lista "Jedino Hrvatska" u priopćenju je istaknula i glavne točke iz svoga izbornog programa: da "ne odstupa od politike očuvanja suverene hrvatske države izborene u pobjedničkom Domovinskom ratu"; da se "protivi daljnjoj rasprodaji domovine, jer je to put u propast" te da se "protivi politici koja Hrvatsku tjera u Zapadni Balkan, EU i NATO", ocjenjujući kako je "to u suprotnosti s Ustavom RH, voljom
hrvatskoga naroda i pobjedom u Domovinskom ratu".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene